Емилия Вакарелска-Тодорова заподозряна в корупция?

Драги старозагорци, след като обявих телефон и и-мейл за сигнали срещу Прокуратура, Съд и Община - Стара Загора получих няколко сигнала. Повечето сигнали бяха свързани с хора, които съм пускал по сайта "Гласът на Стара Загора", но сигналите срещу районния прокурор на Стара Загора Емилия Вакарелска-Тодорова бяха много интересни - оттук "мирише" на корупция! Не мога да знам дали са истински тези сигнали и понеже има един Закон за достъп до обществената информация, написах едно официално писмо. Надявам се, както изисква Законът, в 7-дневен срок г-жа Емилия Вакарелска-Тодорова да ми отговори!
ОФИЦИАЛНО ПИСМО ОТ МИХАИЛ МИХАЙЛОВ, РЕДАКТОР НА САЙТА "ГЛАСЪТ НА СТАРА ЗАГОРА" ДО РАЙОННА ПРОКУРАТУРА - СТАРА ЗАГОРА: Госпожо Вакарелска, тъй като сте публична личност (районен прокурор) и въпросите, свързани с Вас, напълно отговарят по Закона за достъп до обществена информация, в качеството си на редактор на сайта "Гласът на Стара Загора", искам официално да Ви задам няколко въпроса. Въпросите възникнаха след като обявих телефон и имейл за сигнали за корупция и там получих няколко анонимни сигнала, придружени с документи.
1. На какъв адрес и колко квадратни метра са складовете в Стара Загора, които през 2006 г. сте купили, заедно с мъжа си за 10 000 (десет хиляди) лева?
2. Колко пари е получил синът Ви Том Тодоров от 3-месечния си консултантски договор с адвокатска кантора "Брайков", град София?
3. Продължен ли е този договор след изтичането му на 1 септември 2013 г.?
4. Имало ли е дело (дела) с участието на адвокатска кантора "Брайков", гр. София, по които Районна прокуратура – Стара Загора, чиито началник сте, да е била страна през 2013 г.?
5. В законоустановения срок ли сте подали заявление за конфликт на интереси от договора на сина Ви, или сте пропуснали срока и сте подали заявлението след "като се е размирисало" (казано на журналистически жаргон)?
Надявам се, да получа отговори на всичките 5 въпроса в законоустановения 7-дневен срок. Ако не, ще приема, че сте съгласна с всички анонимни сигнали за корупция, които получих, и ще ги публикувам (между другото няма и да нося наказателна отговорност, тъй като Вие отказвате да отговорите на моите въпроси).