Лимонаденият Джо ще провали изборите в Стара Загора

Драги старозагорци, дълго се чудих дали да говоря сериозно или пак да се пошегувам по темата, която ще започна сега. Става въпрос за тъпата кметска заповед за забрана на алкохола в деня за размисъл и в изборния ден: 48 часа кметът си позволява да нарушава основни права на старозагорци! Поради тази причина ще говоря сериозно:
Уважаеми г-н кмете, отдавна знам, че Ви наричат Лимонадения Джо, само че това не е напълно вярно, защото ако Вие почти не пиете, покрай Вас в ГЕРБ е пълно с пияндури. Така че вместо да забранявате най-нормалното право на старозагорци да изпият по едно-две питиета, вземете по два-три пъти на ден си тествайте партийната организация с дрегер, защото да не се окаже, че в ГЕРБ има повече пияндури отколкото във всички партии, взети заедно. Мисля, че Ви е ясно, че старозагорци не сме текива олигофрени, че да ходим с бутилка ракия в ръката и да чупим гербаджийски глави пред секциите, да събаряме урни, да палим, да трошим... Отново Ви казвам, проверете си първо партията и за да не звуча голословно, ще Ви пусна едни стари кадри от една герберастска свинщина от центъра на града, когато въпреки кметската заповед да не се пие, ГЕРБ извадиха едни бутилки и се усмъртиха!
ОТВОРЕНО ПИСМО ДО КМЕТА НА СТАРА ЗАГОРА: Уважаеми господин кмете, С изумление прочетох Вашата заповед за забрана на пиенето на алкохол в деня за размисъл и в изборния ден. Това, че Вие сте известен като Лимонадения Джо, не Ви дава право да се подигравате с над 150 хиляди пиещи старозагорци и да им налагате вредните си навици. Искам да подчертая, че ние – старозагорци, не сме разпасана пияна шайка ГЕРБаджии, които да започнат да правят изборни зулуми под въздействието на алкохола – такова нещо може да се случи само във Вашата партия, а това, че Вие г-н Джо не можете да я овладеете си е Ваш проблем. Г-н Джо, кмете, Предлагам Ви да отмените скандалната си заповед, която първо е незаконосъобразна и второ лично аз няма да изпълня. Предлагам Ви и да въведете непрекъснати вътрешнопартийни проверки с дрегер на Вашите членове. Предлагам Ви и да обявите публично кои от най-близкото Ви партийно обкръжение пият като магарета, както и кои се занимават с продажба на алкохол на едро и на дребно. С УВАЖЕНИЕ: Михаил Михайлов, борец срещу алкохолния монопол на ГЕРБ в Стара Загора