Според Бат Сали конфликтът в Раднево бил криминален, радневци скочиха срещу депутата

"Гласът на Стара Загора" този път ще покаже нередактираното видео, излъчено по Нова телевизия, а след това и коментарите на радневци под публикуваното видео във фейсбук-групата "Истината за Раднево". Този път сайтът ще се въздържи от коментар. ВИДЕО - НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ТЕКСТ - ФЕЙСБУК-ГРУПАТА ИСТИНАТА ЗА РАДНЕВО:
Milko Stoyanov: Мръсниците веднага побързаха да го извъртят... "криминален" конфликт, изключение, дребна случайност... местен проблем...
Plamen Valkanov: А тоя мангал,дето се занимава с токоразпределение в циганската махала в Самоков и с лихварство... Защо му дават думата въобще, ами не Вземат да го арестуват?!!!
Kristina Slavova: Господин Сали лъже с пълна пара, опитват се заедно с нова телевизия да манипулират гражданите, който не живеят в град Раднево. И хайде сега да не страдали мирните ромски граждани... Искаме събарянето на къщите, който не са законни и точка. Тук не се искат аргументи, ТЕ СА НЕЗАКОННИ. Задача е на общината и на област Стара Загора да си свърши работата. Писна ми да слушам глупости, Ей.
Грета Николаева: Пълни глупости възмутена съм от наглостта Ви да се появявате пред цяла България и да твърдите такива небивалици. СРАМ И ПОЗОР ЗА ТОВА ЧЕ СЕ НАРИЧАШ ЧОВЕК. Радневци са единни и ще решат проблема не само на своя град,но и на цяла България. Ще се стигне и до жълтите павета на София ако трябва,за да бъдем чути.Край народа ще потърси своите права!
Borislav Dimitrov: Близките на момчетата да го съдят за клевета тоя "умник"
Dimitar Minchev: Разделяли територия,на тоя мангал трябва да му разделят главата на две равни части и да заприлича на черния му ла*нян задник.
Valcho Ivanov: Мангалите вън от Раднево, а този боклук да си говори каквото иска. Майната им на репортерите и медиите, ние сме по-силни от тях. "Кантона" трябва да се срине със земята щом къщите им са незаконни. После ако щат и в ЮАР да ходят.
Камелия Михайлова: Този бат Сали на каква дрога е?! Какви са тия фантасмагории, които говори.
Tonka Bojinova: Тъпата ти циганска глава друго не може да измисли. То трябва нещо повече от глава на раменете, но за жалост го нямате.
Georgy Dimitrov: Ама то от член на тая престъпна партия какво може да се очаква? Само да бълва глупости! Жалко че медийте му дават трибуна! Тоя мангал, кога се научи да говори български, че ще обяснява кой дилър и кой не!
Mima Dimova: Не е само бат Сали. Я чуйте медиите как замазват нещата. Проблема бил криминален не етнически. Ха ха смях в залата. Нас ли залъгват или така се самозалъгват народните ни избраници.
Desislava Miteva: Дали му стиска да дойде на протестите в Раднево да разреши "дребния конфликт"?
Станислав Косев: Този е за трепане, той им дава кураж и чувство за безнаказаност!