Кога ще се пролее кръв около казуса "Бедечка"?!!

Драги старозагорци, страстите около парк "Бедечка" пак се нажежиха - на 02.11.2016 г. пак имаше протест срещу застрояването, имаше полиция, имаше заплахи... Изводите си ги направете сами (видеото е от ТВ "Стара Загора" и любителски кадри на протестиращите), помествам и някои от фейсбук коментарите по темата:
Nina Hristova: Елементарни мишки сте се събрали и се мислете, че ще направите нещо!! Хорта си имат разрешителни и си строят!
Иван Желев: ти да не си им адвокат ма бъхлива котко!
Mira Jivanmukti: Благодаря, госпожо.
Nina Hristova Вземете си отидете по родните места, вземете по една мотика много ще ви отива.
Пламен Енчев: А пък Вие си извадете носа от задника и се огледайте! Не вселената се върти около вас, а Вие около нея! Всеки им а право да изрази недоволство, нали?
Mira Jivanmukti: И мотика ни отива. Всичко ни ходи, а пък и обичаме да се трудим. Особено пък в пряк досег със земята. Отнасяме се с дълбоко уважение и към кърския труд, и към високоинтелектуални дейности. Къде ще ги извършваме - за сега си решаваме ние.
Жасмин Иванов: Рицари в битка срещу вятърна мелница! Направо е безумие това безхаберие! И тази РЕСТИТУТКА...Направо жива......тутурутка.
Радостин Христов: Е как така "абсолютно спонтанно и импровизирано" се събрахте с предварително отпечатани плакатчета? Видяхте се колко сте протестиращите,един автобус не може да напълните даже. Защо цял град трябва да се съобразява с вас, не ми е много ясно?
Mira Jivanmukti: Плакатчетата си ги имаме от предни протести. Хората знаят. Тази сутрин отпечатах това за мафията и бетона. Става за 5мин.
Радостин Христов: Естествено, че ние се ръководим от интереса си, и на теб да ти вземат нещо твое, не вярвам да седиш мирна. Така като гледам,ще издереш очите на този, който ще иска да те лиши от нещо твое.
Йордан Йорданов: Сега не разбрах от решението на общинския съвет,наложена ли е временна забрана за строежите в парка или не е? Защо от общината не се произнесат след като има строежи ,задължително ли е затварянето на улици и с какъв документ, срок и от кого е разписан документа?
Пламен Енчев: Йорданов, има временна забрана, която не засяга вече започналите строежи. Има подобен казус във Варна, морската градина.Като юрист, предполагам си запознат със парадокса, ПУП не се променя за един ден.Заварено положение, започнало от Евгений Желев.
Mira Jivanmukti: Не виждате ли...правят си каквото и както си искат, щото всичко в тоя град е тяхно. Не им трябва нищо разписано. Щото няма и кой да им го поиска.
Denitsa Doy: И мен тотално ме объркаха! Уж беше наложена, а сън не спят, за да строят!
Ivan Mitev: Да дойде кмета като ББ и да отсече че са за събаряне и тея да ги няма ... Ех мечти .... имаме страхлив кмет и парка ще остане само в архивите заради ей такива дето само бетон им е в главата. Като отидат два метра под земята тоя шибан бетон де ще си го сложите???
Неделчо Янев: Безобразната реституция до това води. Осраха с бетон целия град. Сега посягат на парка!
Силвия Иванова: 5 женуря и онзи неориентирания Генчо Рачев - това ли е протеста?
Mira Jivanmukti: Обръщението ви "женуря" към жените е абсолютно недопустимо и обидно. Не знам Вие какво сте... Ако сте жена, трябва да сте мнооого комплексирана и сбъркана, за да наричате по този начин жените. Ако пък сте мъж (не бих се учудила. С тези фалш. профили напоследък...), та ако сте мъж... Сте жалък.